Interessant:

Samsung Galaxy S Armani-editie

nieuws 15 november 2010 om 14:16

Samsung komt binnenkort waarschijnlijk met een Giorgio Armani-uitvoering van de Samsung Galaxy S (i9000); het toestel zou in december al in Nederland uitkomen.

De Samsung Galaxy S is een van de populairste Android-smartphones van het moment. Dat er een speciale Giorgio Armani van komt is niet heel verrassend: Samsung werkte eerder samen met de beroemde modeontwerper voor onder meer de Samsung B7620 Giorgio Armani II, die eind 2009 werd geintroduceerd.

Het is nog niet bekend of de Armani-uitvoering van de Galaxy S naast alle Armani-toevoegingen (wallpapers, luxe-accessoires) over nog meer extra's beschikt. Naar verwachting kost de Galaxy S Armani Edition rond de 700 euro en komt het toestel in december naar Nederland. Het is nog wel wachten op een officiele aankondiging van Samsung.

Samsung Galaxy S Armani Edition
Samsung Galaxy S Armani Edition

Naschrift: de Armani-editie van de Galaxy S is uiteindelijk onder de naam Samsung i9010 Galaxy S Giorgio Armani op de markt gekomen. In vergelijking met het originele model is het design enigszins vernieuwd en ontbreekt FM-radio. Daarnaast beschikt dit model standaard over 16GB geheugen en Android 2.2.

WWD Fashion