Interessant:

Nieuwe Dell Android-smartphones in India

nieuws 12 november 2010 om 10:59

Dell werkt gestaag aan zijn positie in de smartphone-markt; het Amerikaanse bedrijf introduceert twee nieuwe Android-smartphones in India, een van de belangrijkste groeimarkten in de telecom-industrie.

Dell wil zich meer manifesteren in de lucratieve smartphone-markt en doet dat stapje voor stapje. De Amerikanen richten zich daarbij veelal op de groeimarkten in de telecom-industrie. In 2009 werd de mid-range Dell Mini 3i Android-smartphone uitgebracht in China en Brazilie (in 2010 werd dit toestel in de VS gelanceerd als de Dell Aero). Daarnaast deed Dell mee bij de introductie van Windows Phone 7 met de Dell Venue Pro.

In India volgen nu met de Dell XCD35 (3,5-inch) en de Dell XCD28 (2,8-inch) nog twee mid-range Android-smartphones. De toestellen draaien op Android 2.1 en bieden complete specificaties met onder meer 3G, WiFi, Bluetooth, een 3,2-megapixel camera en Microsoft Email Exchange Activesync-support

Dell XCD35 & Dell XCD28, Android-smartphones voor India
Dell XCD35 & Dell XCD28, Android-smartphones voor India

De Dell XCD35 kost rond de 280 euro, de XCD28 heeft een prijs van ongeveer 180 euro. De Dell smartphones zijn niet in Nederland verkrijgbaar. In Nederland is wel de Dell Streak, een hybride smartphone/tablet, te koop.

Dell