Interessant:

Telfort microsim nu beschikbaar

nieuws 8 november 2010 om 10:36

Vanaf vandaag is er ook een microsim beschikbaar voor Telfort-klanten; een microsim is een kleine simkaart die onder meer gebruikt wordt in de iPhone 4 en iPad.

De Telfort microsim is beschikbaar bij het afsluiten van een sim-only-abonnement in de Telfort webshop, bij de Telfort-winkels en via de Telfort klantenservice. De microsim is ook beschikbaar voor zakelijke klanten.

Telfort SIM & microSIM
Telfort SIM & microSIM

Telfort-klanten die nu over een 'gewone' sim beschikken en deze om willen ruilen voor een microsim wordt geadviseerd om met de Telfort-klantenservice contact op te nemen. Bij de verkoop van de iPhone 4, die per 29 november beschikbaar is bij Telfort, wordt standaard een microsim geleverd.

Een microsim heeft een afmeting van 12 x 15 mm en is daarmee aanzienlijk kleiner dan een 'gewone' sim (links op de foto). De microsim (ook wel 3FF kaart genoemd) heeft een grotere opslagcapaciteit en betere beveiligingsfuncties ten opzichte van de traditionele simkaart.

De microsim wordt veelal gebruikt in apparaten en toestellen waarbij een normale simkaart teveel ruimte in zou nemen. Naast de iPhone 4 is de iPad het bekendste apparaat dat microsim ondersteunt.

Telfort