Interessant:

Sony Ericsson Live View grote winnaar Accessory Awards 2011

nieuws 4 november 2010 om 11:38

De Sony Ericsson LiveView, een remote voor Android-smartphones, is de grote winnaar van de Accessory Awards 2011: de LiveView kreeg de Awards voor Most Innovative- en Best Xperience Over All-accessoire.

Op de door Connexie in samenwerking met eventpartner A&C Systems georganiseerde Telecom Xperience in Le Fabrique in Utrecht konden verschillende fabrikanten van telecom-accessoires hun producten presenteren aan zowel journalisten als inkopers van distributeurs en grote bedrijven. De uiteindelijke winnaars werden voor 50 procent bepaald door de cijfers van de journalisten en voor 50 procent door de cijfers van de andere aanwezigen.

Sony Ericsson sleepte dus twee Accessory Awards in de wacht (Most Innovative 2011 en Best Xperience Over All 2011) voor de LiveView, een accessoire voor Android-smartphones. Met de LiveView zijn Android-toestellen, zoals de XPERIA X10, vanaf afstand te bedienen (de LiveView werkt ook met Android-telefoons van andere merken dan Sony Ericsson en alleen met Android-versies vanaf Android 2.0). Nokia won met de BH-905i stereo bluetooth hoofdtelefoon de award Best Music Solution 2011, Bury won de award Best Carkit 2011 voor de Bury CC9060 Plus en Mr. Handsfree won met de plugin-carkit Blue Solar de award Best Design 2011.

Sony Ericsson LiveView & XPERIA X10
Sony Ericsson LiveView & XPERIA X10

Alle winnaars kregen een beeldje in brons, ontworpen door kunstenares Mirjam Janse. Het beeld is een verkleinde uitgave van de Graham Telecom Award die jaarlijks op het door Connexie georganiseerde TelecomGala wordt uitgereikt.

Connexie