Interessant:

Parrot MINIKIT Smart: multi-platform Bluetooth handsfree-kit

nieuws 20 oktober 2010 om 10:01

Parrot introduceert de Parrot MINIKIT Smart, een multifunctionele handsfree Bluetoothkit die geschikt is voor alle modellen en alle besturingssystemen.

De Parrot MINIKIT Smart is een Bluetooth handsfree-kit met een docking bay, volgens Parrot "ontworpen voor alle smartphones, ongeacht hun afmeting". Daar wordt echter wel gelijk bij vermeld dat dat alleen opgaat voor toestellen met een breedte van 56mm tot 70mm, dus, "alle" is in dit geval relatief. Niettemin zullen de meeste smartphones in de Parrot MINIKIT passen.

Parrot MINIKIT Smart Bluetooth handsfree-kit
Parrot MINIKIT Smart Bluetooth handsfree-kit

De docking en de handsfree-kit zijn onderling verbonden via Bluetooth en met de MINIKIT Smart kan je tegelijkertijd een handsfree gesprek voeren en de navigatietoepassingen gebruiken die beschikbaar zijn via de smartphone. Oproepen en GPS-navigatie lopen via de in de MINIKIT Smart ge´ntegreerde 2W speaker.

De MINIKIT Smart is compatibel met alle beschikbare besturingssystemen, zoals Android, iOS, Windows Mobile, Blackberry, Symbian en bada. De MINIKIT Smart is tevens via de smartphone op te laden met een van de bijgeleverde USB-kabels (Micro USB, Mini USB, Apple). Handige hands-free functies zijn de stemherkenning (om stemopdrachten te geven) en de automatische synchronisatie met het telefoonboek na Bluetooth-verbinding met een smartphone.

Parrot MINIKIT Smart Bluetooth handsfree-kit
Parrot MINIKIT Smart Bluetooth handsfree-kit

De Parrot MINIKIT Smart is uitgerust met een roterende zuignap die kan worden bevestigd aan de voorruit of aan het dashboard van de auto. De docking bay is voorzien van een magneet voor snelle en eenvoudige bevestiging. Het toestel is uitgerust met een beweegbare microfoon voor optimale gesprekskwaliteit. De MINIKIT heeft een onafhankelijke standby-periode van een week en 10 uur gesprekstijd en hij kan worden opgeladen via de sigarettenaansteker van de auto.

De Parrot MINIKIT Smart is verkrijgbaar vanaf november 2010 voor een adviesprijs van Ç 99.

portablegear.nl