Interessant:

HTC 7 Trophy getoond

nieuws 11 oktober 2010 om 19:51

Net als LG en Samsung introduceert HTC met de HTC 7 Trophy een Windows Phone 7 smartphone. Naast de standaard Windows applicaties biedt HTC een aantal exclusieve applicaties.

Qua specs biedt de HTC 7 Trophy een 1GHz Snapdragon processor, 8 GB intern geheugen, 5 megapixel camer en een 3,8 inch WGVA touch screen. Een rijke audio-ervaring krijg je dankzij SRS WOW HD.

HTC 7 Trophy
HTC 7 Trophy

HTC bestempelt de 7 Trophy als een toestel waarbij innovatief design en creativiteit zijn samengebracht. Met een nieuwe weer-widget en een 'Stock'-applicatie waarmee de gebruiker altijd zijn aandelen in de gaten kan houden biedt HTC een tweetal exclusieve extra's.

"HTC is al jaren marktleider op het gebied van Windows Mobile-toestellen", zegt Mark Moons, Regional Director HTC Benelux. "Met de HTC 7 Trophy op het nieuwe Windows Phone 7-platform zetten we onze succesvolle samenwerking van de afgelopen jaren voort."

De HTC 7 Trophy is per 21 oktober in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 499 euro. Tegelijkertijd met de Trophy zijn nog twee Windows Phone 7-toestellen aangekondigd: de Samsung Omnia 7 (i8700) en de LG Optimus 7 (E900).

portablegear.nl