Interessant:

Samsung NX10 krijgt firmware-update voor i-Function-lens

nieuws 8 oktober 2010 om 12:03

Samsung heeft voor de Samsung NX10 systeemcamera een firmware-update beschikbaar gemaakt, waarmee i-Function-lenzen van de NX100 op de NX10 zijn te gebruiken. [update]

Samsung introduceerde vorige maand de Samsung NX100. De NX100 is de eerste systeemcamera met de speciale i-Function-lens. Via deze lens is de camera te bedienen. Door de lensring te draaien, selecteer je zo bijvoorbeeld belichtingswaarden of bijzondere effecten op het display.

Bij de aankondiging van de NX100 liet Samsung meteen weten dat de Samsung NX10 (die in tegenstelling tot de NX100 wel beschikt over een ingebouwde viewfinder) een firmware-update zou krijgen voor het gebruik van i-Function-lenzen. Met de nieuwe firmware ondersteunt de NX10 nu de nieuwe 20mm en 20-50mm lenzen met i-Function-functionaliteit. Daarnaast biedt de NX10 dankzij de nieuwe firmware een verbeterde autofocus en ondersteuning van de GPS10 GPS-module.

De firmware-update voor de NX10 vind je hier onder het kopje 'Firmware'. Tevens vind je op deze pagina een instructiegids voor het installeren van de firmware.

Update: de i-Function firmware-update is ook beschikbaar voor de Samsung NX5.

Samsung NX10
Samsung NX10

portablegear.nl