Interessant:

HTCSense.com gaat live

nieuws 8 oktober 2010 om 10:18

HTCSense.com, de online telefoon-portal van HTC die tegelijkertijd met de HTC Desire HD en HTC Desire Z werd aangekondigd, is live gegaan.

De Nederlandse versie van HTCSense.com is te vinden op HTCSense.com/nl/#. Je moet je hiervoor wel registreren. HTCSense.com is compatibel met de nieuwe HTC Desire HD en HTC Desire Z.

Via HTCSense.com heb je via je PC toegang tot je HTC smartphone. Als je je toestel kwijt bent, kan je vanaf je PC je telefoon laten rinkelen (zelfs als hij op "silent" staat) of je telefoon op een kaart lokaliseren als je hem niet hoort. Tevens is het mogelijk vanuit HTCSense.com je toestel te locken, telefoontjes naar een ander nummer te sturen en data te wissen op de telefoon.

Handig is dat sms'jes ook op de computer worden opgeslagen en dat je sms'jes vanaf de computer kan verzenden. Tevens is het mogelijk om al je sms'jes in een nieuwe HTC-telefoon te laden met HTCSense.com.

Verder kan je rekenen op een contact manager voor het back-uppen en synchroniseren van je adresboek en een app store met door HTC geteste Android apps. Deze apps kan je direct met je vrienden delen vanuit HTCSense.com. Ook is het mogelijk om op je HTC telefoon bijzondere punten op Google Maps aan te geven en deze terug te zien via HTCSense.com.

HTC Sense.com interface
HTC Sense.com interface

Pocket-lint.com