Interessant:

Motorola Citrus, Bravo, Flipside, Spice

nieuws 7 oktober 2010 om 08:45

Motorola leeft weer: naast de Motorola Droid Pro introduceerde de Amerikaanse fabrikant deze week in de Verenigde Staten nog vier nieuwe toestellen.

De belangrijkste Motorola-introductie in de Verenigde Staten deze week is de Motorola Droid Pro, een Android 2.2-smartphone met een 3,1-inch touchscreen en een qwerty-toetsenbord. Tevens werden de Motorola Defy en de Motorola Flipout, die al eerder voor Europa werden aangekondigd, in Amerika geintroduceerd.

Vier andere nieuwe toestellen zijn de Motorola Bravo, de Motorola Flipside, de Motorola Citrus en de Motorola Spice. De Bravo is een 3,7-inch full-touch toestel met Android 2.1 en de MotoBlur-interface. De Flipside, die veel weg heeft van de Motorola DEXT, beschikt over een 3,1-inch touchscreen en een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. Ook dit toestel draait op Android 2.1 en maakt gebruik van de MotoBlur-interface. De Citrus is net als de Bravo een 3,7-inch full-touch Android 2.1-smartphone met wederom de MotoBlur-interface. De Motorola Spice is een slider-telefoon met een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord, een 3-inch touchscreen en Android 2.1.

Motorola Bravo, Flipside, Citrus, Spice
Motorola Bravo, Flipside, Citrus, Spice

De Motorola Flipside en Bravo worden door de Amerikaanse provider AT&T op de Amerikaanse markt gebracht. De Amerikaanse provider Verizon lanceert de Motorola Citrus in Amerika. De Motorola Spice is in eerste instantie alleen bedoeld voor de Braziliaanse markt. Voorlopig zijn er nog geen plannen om deze nieuwe toestellen naar Europa te brengen.

portablegear.nl