Interessant:

Hanashi: Ping- en chat-app van Sony Ericsson

nieuws 5 oktober 2010 om 14:50

Met Hanashi heeft ook Sony Ericsson een eigen applicatie waarmee je kan Pingen, chatten en twitteren op je Android- of Java-telefoon.

PortableGear stelde eerder deze week een overzicht met beschikbare Ping-applicaties samen, maar zag daarbij Hanashi over het hoofd. Net als met andere Ping-applicaties kan je met Hanashi kosteloos berichten, foto's, video en muziek uitwisselen met andere Hanashi-gebruikers. Een data-abonnement is hiervoor wel vereist.

Hanashi biedt enkele extra's ten opzichte van andere Ping-apps, zoals een aantrekkelijke speelse interface met grappige poppetjes, de mogelijkheid om je statusbericht automatisch via Twitter te versturen en de optie om een 'random chat' te beginnen, zodat je via chat kennis kan maken met nieuwe mensen.

Hanashi
Hanashi

Hanashi is ontwikkeld door Sony Ericsson, maar is ook beschikbaar voor toestellen van andere fabrikanten. Hanashi is beschikbaar voor Android 1.6 of hoger en voor Java-telefoons. De Android-versie download je in de Android Market; de Java-editie via de Sony Ericsson PlayNow app store.

Hanashi.nu