Interessant:

Samsung Galaxy S Pink Ribbon-editie

nieuws 1 oktober 2010 om 15:06

Ook dit jaar zetten Samsung en KPN zich weer in voor Stichting Pink Ribbon; ter ondersteuning van oktober Borstkankermaand komen er limited edition Samsung-telefoons, waarvan een deel van het geld naar Pink Ribbon gaat.

Bij aankoop van één van de limited edition Pink Ribbon telefoons doneren KPN en Samsung € 10,- aan Pink Ribbon.

Er zijn vier Pink Ribbon actietoestellen in limited edition verkrijgbaar: de Samsung Galaxy S Pink Ribbon (i9000) en de Samsung Wave Pink Ribbon (S8500) in combinatie met een KPN Personal SIM abonnement en de Samsung Diva Pink Ribbon (S7070) en Samsung Star Mini Pink Ribbon (C3300) met KPN Prepaid.

Samsung Galaxy S Pink Ribbon editie
Samsung Galaxy S Pink Ribbon editie

De Samsung Galaxy S is één van de meest populaire toestellen van dit moment en wordt speciaal voor deze actie geleverd met een mooie Pink Ribbon ketting. Ook de Samsung Wave wordt met deze ketting geleverd.

Lancering Pink Ribbon Magazine 2010
Lancering Pink Ribbon Magazine 2010

In alle Pink Ribbon telefoonpakketten zit tevens een speciaal Pink Ribbon telefoonsieraad. KPN en Samsung hebben met hun campagnes in de afgelopen 4 jaar al meer dan 750.000 euro opgehaald voor Stichting Pink Ribbon. Deze financiële bijdrage is geïnvesteerd in psychosociale en maatschappelijke projecten die bijdragen aan de verbetering van de zorg voor borstkankerpatiënten en hun omgeving.

Pink Ribbon