Interessant:

Sony Ericsson LiveView: XPERIA X10 afstandsbediening

nieuws 29 september 2010 om 09:50

Sony Ericsson heeft de Sony Ericsson LiveView op de markt gebracht; dit draadloze gadget met micro-display is te gebruiken als afstandsbediening voor je Sony Ericsson XPERIA.

De Sony Ericsson LiveView is via Bluetooth draadloos te koppelen aan compatibele Sony Ericsson Android 2.0-toestellen, zoals de Sony Ericsson XPERIA X10, XPERIA X10 mini en de XPERIA X10 mini pro (mits je een een update naar Android 2.0 of hoger hebt geinstalleerd). Op de LiveView kan je gelijk je sms-berichten, inkomende oproepen en Facebook- en Twitter-updates zien, zonder dat je je telefoon in handen hoeft te hebben.

Tevens is het mogelijk om via de LiveView muziek op je telefoon te selecteren, het volume aan te passen en afspraken in de agenda van je telefoon te bekijken. De LiveView bedien je volledig via het micro-display. Dankzij een handige clip is de LiveView overal aan vast te maken, bijvoorbeeld aan een horlogebandje of sleutelhanger.

Sony Ericsson LiveView & XPERIA X10
Sony Ericsson LiveView & XPERIA X10

De Sony Ericsson LiveView werkt alleen met toestellen van Sony Ericsson met Android 2.0 of hoger. Om applicaties te vinden die geschikt zijn voor de Sony Ericsson LiveView, heeft Sony Ericsson de Sony Ericsson LiveWare Manager applicatie ontwikkeld. Deze zoekt in de Android Market naar applicaties die geschikt zijn voor de Sony Ericsson LiveView en presenteert je deze direct een overzicht. De Sony Ericsson LiveWare Manager is verkrijgbaar in de Android Market of wordt voorge´nstalleerd bij telefoonbundels.

De Sony Ericsson LiveView is vanaf het vierde kwartaal verkrijgbaar in de winkels voor een verkoopadviesprijs van 79 euro.

portablegear.nl