Interessant:

Samsung Galaxy S in Ajax-editie

nieuws 25 september 2010 om 15:31

Voetbalclub Ajax brengt mobiele abonnementen op de markt onder de naam Ajax Mobile; onder meer de Samsung Galaxy S is verkrijgbaar met een Ajax Mobile-abonnement.

Ajax brengt de mobiele abonnementen op de markt in samenwerking met 6GMOBILE en Service2Media. Leuk is dat Ajax Mobile in de thuisbasis van Ajax, de Amsterdam ArenA, voice- en applicatiefunctionaliteiten biedt door de koppeling van Ajax Mobile aan het reeds bestaande ArenA WiFi netwerk.

Ajax start met drie abonnementen variërend van € 19,95 tot en met € 45,50 per maand voor de intensieve gebruiker. De abonnementen worden geleverd in combinatie met de Samsung Galaxy Apollo (i5800) of de Samsung Galaxy S (i9000) in een Ajax-giftbox. De Ajax Mobile-abonnementen zijn verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshop en via Ajax.nl.

Ajax Mobile-gebruikers kunnen onderling gratis met elkaar bellen. Bellen en sms'en binnen de bundel met andere gebruikers kost € 0,07 per minuut. Bellen en sms'en buiten de bundel kost € 0,25 per minuut. Vreemd is wel dat de mobiele club service (doelpunten, samenvattingen en videonieuws op je mobieltje) niet bij de prijs is inbegrepen. Hiervoor moet je bovenop de abonnementsprijs nog een extra maandelijks bedrag betalen.

Samsung Galaxy S Ajax-editie
Samsung Galaxy S Ajax-editie

Naast Ajax bieden ook andere Nederlandse voetbalclubs speciale mobiele abonnementen voor supporters aan via Club Mobiel.

Ajax