Interessant:

HTC HD3 (HD7) op de foto

nieuws 24 september 2010 om 09:49

De eerste live-foto's van de HTC HD3, ook bekend als de HTC HD7 vanwege het Windows Phone 7-besturingssysteem, zijn opgedoken op internet.

De HTC HD3 zou met een 4,3-inch display ongeveer even groot zijn als de HTC HD2, zijn voorganger. De smartphone draait op het Windows Phone 7-besturingssysteem en zou in elk geval beschikken over 3G/HSDPA, GPS, een digitaal kompas, een bewegings- en lichtsensor, FM-radio en een 3,5mm poort voor standaard headsets. Verder aanwezig is een 5-megapixel camera met LED-flitser, 512MB geheugen (een 8GB microSD-geheugenkaart wordt meegeleverd) en een krachtige 1GHz Qualcomm-processor. Middels een kickstand is de HD3 rechtop te zetten zodat je er op je bureau video op kan bekijken.

De HTC HD3 lekte al eerder uit onder de naam HTC HD7. Op de uitgelekte live-foto's is echter op het toestel de productnaam "HD3" te lezen. Het is dus nog even afwachten onder welke naam HTC's Windows Phone 7-smartphone daadwerkelijk op de markt komt.

HTC HD3 / HD7
HTC HD3 / HD7

HTC HD3 / HD7
HTC HD3 / HD7

Volgens de geruchten wordt de HTC HD3 / HD7 al deze oktober officieel aangekondigd.

>> Naschrift: de HTC 7 Trophy, die in oktober 2010 is onthuld, is uiteindelijk HTC's eerste Windows Phone 7-toestel in Nederland geworden.

Unwired View