Interessant:

Motorola DEXT en FLIPOUT in Nederland

nieuws 21 september 2010 om 10:36

De Motorola DEXT en de Motorola FLIPOUT, beide messaging-telefoons met een touchscreen, qwerty-toetsenbord en Android, zijn via import verkrijgbaar in Nederland.

De Motorola DEXT, ook bekend als de CLIQ, is een slider-telefoon met Android 1.5, de MotoBlur-interface, een 5 megapixel camera, een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord en een 3,1-inch touchscreen. De DEXT ondersteunt 3G/HSDPA en WiFi voor optimale connectiviteit. In de MotoBlur-interface vind je applicaties voor Twitter, Facebook en MySpace. De DEXT is verkrijgbaar via Coolblue voor een prijs van 299,-.

De Motorola FLIPOUT heeft een 2,8-inch touchscreen dat zijdelings omhoog is te schuiven. Daaronder bevindt zich een qwerty-toetsenbordje. De FLIPOUT draait op Android 2.1 en is eveneens voorzien van de MotoBlur-interface, WiFi, 3G/HSDPA en speciale sociale netwerk-applicaties. De camera is met 3,2 megapixels iets minder dan die van de DEXT. De FLIPOUT is te koop via Belsimpel voor een prijs van 357,-.

Let op: omdat het hier importmodellen betreft zijn de handleiding en menu's van de toestellen niet in het Nederlands beschikbaar. Je moet het doen met Engels, Frans, Duits of Spaans.

Motorola FLIPOUT & Motorola DEXT
Motorola FLIPOUT & Motorola DEXT

portablegear.nl