Interessant:

Dell Streak officieel in Nederland

nieuws 18 september 2010 om 14:30

Dell heeft afgelopen week de Dell Streak officieel in Nederland aangekondigd; de Streak is een 5-inch Android-tablet en heeft een adviesverkoopprijs van 599 euro.

De Dell Streak is voorzien van een een display van Gorilla Cristalclear Glass, dat is extra robuust materiaal. Verder beschikt Dells tablet over een 1GHz Snapdragon-processor, WiFi, Bluetooth en 3G voor optimale connectiviteit. Hierdoor kan je altijd sociale netwerken raadplegen en in contact blijven via e-mail, sms, instant messaging en telefoon. Met de ingebouwde GPS-module behoort ook navigatie tot de mogelijkheden.

De Streak heeft 2GB geheugen, dat uitbreidbaar is middels microSD (tot maximaal 32GB). Met de 5 megapixel camera zijn degelijke foto's te maken en dankzij de VGA-webcam aan de voorzijde kan je videochatten.

Dell Streak
Dell Streak

De Dell Streak is online verkrijgbaar bij telefoonkopen.nl, BelCompany, Dynabyte, The Phone House en Misco. Daarnaast zijn de Streaks ook te vinden bij de BelCompany winkels, de telefoonkopen.nl winkels, Electronica winkels op de luchthaven Schiphol en een vijftal Dynabyte winkes.

De Streak, die bij levering draait op Android 1.6, kreeg in Engeland reeds een update naar Android 2.1. Dell heeft beloofd dat er later dit jaar in ook een update naar Android 2.2 beschikbaar komt. Binnenkort is overigens ook Samsungs Android-tablet, de Samsung Galaxy Tab, verkrijgbaar in Nederland.

portablegear.nl