Interessant:

Eindelijk meer informatie LG Optimus en Optimus Chic

nieuws 14 september 2010 om 14:01

De LG Optimus One (P500) en LG Optimus Chic (E720) werden al begin juli geintroduceerd, maar pas nu heeft LG eindelijk meer details over de smartphones bekendgemaakt.

De LG Optimus One (P500) en de LG Optimus Chic (E720) zijn het tweede en derde Android-toestel in de Optimus-serie. Eerder was er al de LG GT540 Optimus. Binnenkort volgt met de LG Optimus 7 (GW310) ook de eerste smartphone met Windows Phone 7 in de Optimus-serie. Net als de Optimus One en Chic is de Optimus 7 reeds aangekondigd, zonder er details over te geven.

Over de LG Optimus One en Optimus Chic zijn nu dan eindelijk wel nadere details verschenen. Beide toestellen draaien op Android 2.2 Froyo. De Optimus One heeft een 3,2-megapixel camera en de Optimus Chic beschikt over een 5 megapixel camera. De Optimus One ondersteunt DivX- en XviD-video's, terwijl de Optimus Chic alleen XviD-video's afspeelt (naast uiteraard MPEG4). Beide toestellen beschikken verder over aGPS, FM-radio, WiFi, 3G/HSPDA, een digitaal kompas en een 3,5mm poort om standaard headsets op aan te sluiten. Tevens hebben beide telefoons een 3,2-inch capactivite touchscreen. De Optimus One is verkrijgbaar in het zwart, de Optimus Chic in het wit of zwart.

LG Optimus One P500
LG Optimus One P500

Zowel de LG Optimus One als de LG Optimus Chic wordt geleverd met een 2GB microSD-geheugenkaart. De Optimus One is vanaf oktober verkrijgbaar, de Optimus Chic vanaf november. Prijzen zijn nog onbekend.

LG Optimus Chic E720
LG Optimus Chic E720

portablegear.nl