Interessant:

Apple vernieuwt iPod-range

nieuws 1 september 2010 om 23:09

Apple vernieuwt haar complete range aan iPod spelers met de introductie van een aangepaste Apple iPod touch (vrijwel identiek aan iPhone 4), een aangepaste iPod nano (multi-touch) en een aangepaste iPod shuffle (met knoppen).

De nieuwe iPod touch is het best te omschrijven als een iPhone 4 zonder telefoonfuncties. Het hoge resolutie Retina display, facetime, HD videorecording en gaming zijn nu ook terug te vinden op de nieuwe touch. De iPod touch komt op de markt in een 8 GB, 32 GB en 64 GB uitvoering met prijzen tussen de 200 en de 400 euro.

Apple iPod touch
Apple iPod touch

De geupdatete iPod nano blijft compact, maar biedt wel een multi-touch interface. Handig zijn de speeltijd van 24 uur en de ingebouwde fm-radio. De nano komt in een 8 en 16 GB uitvoering met prijzen tussen de 120 en 170 euro.

Apple iPod nano
Apple iPod nano

Bij de iPod shuffle ten slotte zijn de knoppen weer terug van weggeweest. De shuffle is een compacte muziekspeler zonder display. Handig is de zogenaamde 'voice over' functie. Deze functie laat de shuffle de titel en tracknaam van het nummer uitspreken. De shuffle zal rond de 50 euro gaan kosten.

Apple iPod shuffle
Apple iPod shuffle

portablegear.nl