Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Toshiba Folio 100 officieel

nieuws 2 september 2010 om 16:30

Toshiba heeft de Toshiba Folio 100 multimedia-tablet, die reeds eerder uitlekte, officieel geintroduceerd: deze 10,1-inch tablet draait op Android 2.2 Froyo.

De Toshiba Folio 100 is voorzien van een groot aantal voorge´nstalleerde applicaties, waaronder Opera Mobile (webbrowser), FBReader (e-boeklezer), Documents to Go (kantoorsuite), Evernote (notitieblok), Adobe Flash 10.1 en Fring, een app die in combinatie met de ingebouwde webcam videocalls met familie en vrienden mogelijk maakt.

Toshiba Folio 100
Toshiba Folio 100

Hoewel de Folio 100 slechts 14 millimeter 'dik' is en slechts 760 gram weegt, heeft hij toch een krachtige Nvidia Tegra 2-processor onder de kap die een goede balans biedt tussen een optimale performance en een laag batterijverbruik. Met zijn batterijlevensduur tot maar liefst zeven uur werkt de tablet bijna een volle werkdag zonder dat de stekker opnieuw in het stopcontact gestoken hoeft te worden. Dankzij de 'instant-in'-functie is hij in nog geen dertig seconden weer in bedrijf. Het interne geheugen van 16GB (uit te breiden met een SD-kaart) biedt genoeg ruimte voor muziek, video's, foto's, e-mails en andere data.

De Folio 100 wordt geleverd in een Wi-Fi-versie en een 3G-versie. De Wi-Fi-versie is vanaf eind oktober leverbaar tegen een adviesprijs van Ç 199. De 3G-versie, die naar verwachting in het eerste kwartaal van 2011 beschikbaar is, gaat Ç 399 kosten.

portablegear.nl


Gerelateerde producten