Interessant:

Navigon 20 Plus en Navigon 20 Easy geintroduceerd

nieuws 2 september 2010 om 23:59

Navigon heeft met de Navigon 20 Plus en de Navigon 20 Easy twee budgetvriendelijke instapmodellen navigatiesystemen geintroduceerd; tevens werd de Navigon Premium Live aangekondigd.

Beide systemen bieden een 3,5-inch touchscreen, een rijstrookassistent en TMC-ondersteuning voor verkeersinformatie onderweg. De Navigon 20 Plus beschikt als extra ten opzichte van de Navigon 20 Easy over een bewegingssensor, text-to-speech en Navigon Sightseeing Tours voor als je op zoek bent naar toeristische attracties.

Navigon 20 Plus
Navigon 20 Plus

Naast de introductie van de Navgion 20 Easy en 20 Plus breidt Navigon de Navigon 70 Premium-serie verder uit met de Navigon 70 Premium Live. Dit model heeft een 4,3-inch breeldbeeld-display en geavanceerde functionaliteiten. Naast een rijstrookassistent en TMC is dit model voorzien van voice-command, Bluetooth, text-to-speech, een geintegreerde Live-module en Google Local Search. De Live-services zijn de eerste 15 maanden gratis in gebruik, daarna moet je er een abonnement voor afsluiten. Nieuw op de Navigon 70 Premium Live zijn de Fuel Live en Events Live-functies. Met de eerste functie zoek je een benzinestation in de buurt en met de tweede vind je events (zoals concerten) in de nabije omgeving.

Ten slotte krijgt ook de Navigon MobileNavigator-app voor Android een gratis update met Navigon Traffic Live, text-to-speech en een 'Reality Scanner'. De laatste functie is bedoeld voor wandelaars. Zijn kunnen hiermee met behulp van de camera en de GPS-ontvanger van de smartphone interessante punten in de omgeving lokaliseren.

De Navigon 20 Easy en Navigon 20 Plus komen in het vierde kwartaal op de markt voor respectievelijk € 99 en € 129. De Navigon 70 Premium Live (met kaarten van 44 Europese landen) is vanaf hetzelfde kwartaal verkrijgbaar voor een prijs van € 349.

portablegear.nl