Interessant:

Dell Streak krijgt Android 2.1-update en komt naar Nederland

nieuws 1 september 2010 om 08:30

De Dell Streak, die nu draait op Android 1.6, krijgt een update naar Android 2.1 Eclair; tevens heeft Dell bekend gemaakt dat de Streak deze maand naar Nederland komt.

De Dell Streak is Dells concurrent voor de Apple iPad en verscheen in juni onder meer bij provider O2 in Groot-BrittanniŽ. Vanaf 1 september verschijnt er voor de Streak een upgrade naar Android 2.1 Eclair. Het toestel draait nu nog op het inmiddels verouderde Android 1.6. Overigens heeft Dell al beloofd dat de Streak later ook een upgrade krijgt naar Android 2.2 Froyo.

De update biedt de Streak veel verbeteringen. Zo is het nu mogelijk om met de 5 megapixel frontcamera video's in HD-kwaliteit op te nemen en is het mogelijk om documenten te editen met de QuickOffice-applicatie. Daarnaast worden meerdere mailaccounts ondersteund, inclusief Exchange e-mail. Verder zijn nu veel meer apps in de Android Market te downloaden, omdat deze vaak alleen door Android 2.0 of hoger werden ondersteund.

Dell Streak
Dell Streak

Dell zal de Dell Streak 15 september in Nederland introduceren. De update naar Android voor O2-bezitters is hier te downloaden.

Really Mobile Project