Interessant:

Samsung Galaxy S miljoen keer verkocht in de VS

nieuws 31 augustus 2010 om 09:32

De Samsung Galaxy S, Samsungs populaire Android-smartphone, is in de Verenigde Staten 1 miljoen keer verkocht; wereldwijd ging het toestel in juli al meer dan 1 miljoen keer over de toonbank.

De exacte verkoopcijfers van de Samsung Galaxy S (i9000) in de Verenigde Staten zijn lastig vast te stellen, omdat het toestel in dat land ook onder veel andere namen verkrijgbaar is. T-Mobile verkoopt de Galaxy S in de Verenigde Staten bijvoorbeeld onder de naam Samsung Vibrant en AT&T als de Samsung i897 Captivate. Toch is nu vastgesteld dat de Galaxy S in de VS meer dan een miljoen keer is verkocht.

In juli werd reeds bekend dat de Galaxy S wereldwijd meer dan een miljoen keer over de toonbank was gegaan, maar daar zat de VS dus nog niet bij. De Samsung Galaxy S is een Android 2.1-smartphone met ondersteuning van Swype, waarmee je snel berichten kan tikken door over de touchscreen te 'vegen'. De Galaxy S heeft inmiddels twee eenvoudigere en goedkopere broertjes gekregen met de Samsung Galaxy Apollo (i5800) en de Samsung Galaxy Europa (i5500).

MobileBurn