Interessant:

Sony Ericsson XPERIA X10 mini krijgt Europese award

nieuws 18 augustus 2010 om 09:28

Behalve Samsung heeft ook Sony Ericsson een EISA Award gewonnen; deze prijs ging naar de Sony Ericsson XPERIA X10 mini voor beste "European Mobile Phone 2010-2011".

Redacteurs van 50 Europese vakbladen verkozen de Sony Ericsson XPERIA X10 mini tot hun favoriete mobiele telefoon. Zij legden de nadruk op de stijl, het design, de functies en de gemakkelijke manier waarop het toestel met één hand gebruikt kan worden om te communiceren.

De EISA-jury zei over het toestel: "De XPERIA X10 mini van Sony Ericsson is een erg kleine en stijlvolle mobiele telefoon. Desalniettemin levert het uitmuntende prestaties met een allesomvattend aantal functies zoals GPS, Wi-Fi, 3G en een 5 megapixel camera met flitser. De telefoon draait op het Android platform en biedt gebruikers alle voordelen van een veel groter toestel, ondanks dat de grootte van haar touchscreen slechts 6,48 cm (2,55 inch) is. Het compacte formaat, bescheiden gewicht en verscheidenheid aan levendig gekleurde covers maken het toestel perfect om het schone geslacht voor te stellen aan de smartphone technologie."

Samsung kreeg EISA Awards voor onder meer de Samsung Galaxy S (beste smartphone) en de Samsung Wave ("Social Media Phone").

portablegear.nl