Interessant:

Xbox LIVE games voor Windows Phone 7

nieuws 17 augustus 2010 om 10:33

Microsoft heeft de eerste generatie Xbox LIVE titels voor Windows Phone 7 aangekondigd, hieronder zijn grote titels zoals Halo, Guitar Hero 5, Castlevania en Asphalt 5.

Games zijn een belangrijk aspect voor Microsoft om het nieuwe Windows Phone 7-besturingssysteem mee te promoten. Niet alleen biedt Windows Phone 7 daarom integratie met Xbox LIVE, ook zal Microsoft Game Studios (MGS) content voor Microsofts mobiele platform gaan ontwikkelen.

"Windows Phone 7 betekent de lancering van een belangrijk gameplatform voor Microsoft", zegt Matt Booty, algemeen manager van de mobiele gaming divisie van MGS. "Net zoals we dat gedaan hebben bij de Xbox 360 is ons doel om de grenzen van het platform te verkennen en de beste games ervoor te maken". MGS heeft al Halo: Waypoint en Crackdown 2 voor Windows Phone 7 beloofd.

Windows Phone 7 Games Hub, Xbox LIVE
Windows Phone 7 Games Hub, Xbox LIVE

Helaas zijn er officieel nog steeds geen mobiele telefoons met Windows Phone 7 aangekondigd. Wel doken er al verschillende Windows Phone 7-toestellen op in het geruchtencircuit, zoals de HTC Gold en de LG Optimus 7.

Microsoft