Interessant:

Samsung Mobile hoofdsponsor Symphonica in Rosso 2010

nieuws 12 augustus 2010 om 10:04

Samsung Mobile is per direct de nieuwe hoofdsponsor van de jubileumeditie van Symphonica in Rosso met Sting; speciaal hiervoor is een 'Symphonica in Rosso Pack' samengesteld.

Samsung heeft samen met Symphonica in Rosso een speciaal 'Symphonica in Rosso Pack' samengesteld, exclusief voor zowel prepaid-klanten als abonnees van T-Mobile. Vanaf half augustus tot en met eind oktober 2010 krijg je bij aanschaf van de Samsung Galaxy S of de Samsung E2550 Monte Slider de mogelijkheid om gratis exclusieve content te downloaden.

De exclusieve content bevat tracks van het nieuwe Sting album 'Symphonicities', die een preview geven op het optreden van Sting met het Royal Philharmonic Concert Orchestra tijdens Symphonica in Rosso op 15 en 16 oktober in het GelreDome in Arnhem. Abonnees van T-Mobile kunnen bij aanschaf van een Galaxy S het hele album 'Symphonicities' gratis downloaden, in totaal 12 tracks. Prepaid-klanten kunnen 6 tracks gratis downloaden.

Samsung Mobile hoofdsponsor Symphonica in Rosso 2010
Samsung Mobile hoofdsponsor Symphonica in Rosso 2010

Chris Havinga, directeur Merkactivatie, Sales en Creatie van Brand New Live, is zeer verheugd met Samsung als nieuwe hoofdsponsor: "Het is fantastisch dat de marktleider in mobiele telefoons heeft gekozen voor Symphonica in Rosso. Dit bevestigt de kracht en ook de grootte van het concept. Daarnaast biedt de samenwerking met Samsung mogelijkheden om nieuwe mobiele toepassingen rondom Symphonica in Rosso te ontwikkelen".

portablegear.nl