Interessant:

Motorola Droid 2 aangekondigd in de VS

nieuws 10 augustus 2010 om 16:20

Verizon Wireless en Motorola hebben weer eens een nieuw Droid-model aangekondigd in de VS; ditmaal betreft het de Motorola Droid 2, de officiele opvolger van de Droid/Milestone.

De originele Motorola Droid is in Nederland uitgekomen onder de naam Motorola Milestone. De Amerikaanse provider Verizon Wireless voert in de Verenigde Staten een geheel aparte serie Android-smartphones van verschillende fabrikanten onder de Droid-vlag. Hiertoe behoren onder meer de HTC Droid Eris, de HTC Droid Incredible en enkele 'officieuze' opvolgers van de Motorola Droid, zoals de Motorola Droid X. Deze toestellen komen niet (onder deze namen) naar Nederland en dat geldt ook voor de Droid 2.

Motorola DROID 2
Motorola DROID 2

De Droid draait op Android 2.2 Froyo en is net als de originele Droid/Milestone voorzien van een uitschuifbaar toetsenbord. Motorola's Android-smartphone beschikt verder over een 3,7-inch touchscreen, 3G, WiFi en een 5 megapixel camera. De Droid 2 is vanaf augstus exlusief verkrijgbaar bij Verizon Wireless in de Verenigde Staten.

Naschrift: de Droid 2 verschijnt in Nederland onder de naam Motorola Milestone 2.

Motorola