Interessant:

Vodafone stopt met 360-update

nieuws 9 augustus 2010 om 09:54

Vodafone heeft een (tijdelijke) stop ingevoerd voor de Android-update voor de 360-diensten; de misleidende update deed een storm aan kritiek bij de gebruikers losbarsten.

Dat meldt WebWereld. Vodafone bood vorige week een 360-update aan voor gebruikers met een HTC Desire. De link voor de update werd automatisch naar de Vodafone-abonnees opgestuurd. De meeste gebruikers dachten dat het een update betrof naar Android 2.2 Froyo en installeerden de update.

Na de update kwamen zij echter van een koude kermis thuis. Het bleek niet te gaan om een update naar de nieuwste versie van Android, maar slechts om een update van de eigen Vodafone-diensten. Deze update was daarbij ook nog niet omkeerbaar en kan dus niet verwijderd worden. Gebruikers zijn kwaad over de misleidende informatie, over de ongewenste en onverwijderbare 360-programma's en de opslagruimte die de update in beslag neemt.

Na de vele kritiek is een 360-update voor andere Android-toestellen van Vodafone voorlopig van de baan. In augustus komt nog wel een echte update naar Android 2.2.

WebWereld