Interessant:

Samsung Wave 2 en Samsung Wave 2 Pro in Duitsland

nieuws 3 augustus 2010 om 09:50

Afgelopen juni werden voor Rusland en AziŽ de Samsung Wave 2 en Samsung Wave 2 Pro aangekondigd; de toestellen komen deze augustus nu ook naar Duitsland.

De Samsung Wave 2 (S5250) en de Samsung Wave 2 Pro (S5330) zijn vrijwel identiek. Het enige verschil is dat de Wave 2 Pro als extra over een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord beschikt. Net als de originele Samsung Wave (S8500) draaien de nieuwe Waves op het bada-besturingssysteem van Samsung. In tegenstelling tot de originele Wave zijn de opvolgers bepaald geen high-end modellen. Verrassend genoeg zijn het goedkopere modellen met mid-range specificaties. Zo ondersteunen ze in tegenstelling tot de originele Wave geen 3G/HSDPA (alleen GPRS/EGDE) en zijn ze niet voorzien van een super-AMOLED-display. In plaats daarvan hebben ze een regulier TFT-touchscreen. Ook de camera is met 3 megapixels een stuk minder. Wel kan je nog altijd rekenen op WiFi en de TouchWiz 3.0-interface.

Samsung Wave 2 Pro
Samsung Wave 2 Pro

Zowel de Samsung Wave 2 als de Samsung Wave 2 Pro kosten in Duitsland 299 euro. Nu de toestellen in Duitsland op de markt komen is de verwachting dat ze binnenkort ook in Nederland zullen verschijnen.

MobileCowboys