Interessant:

T-Mobile Vairy Text Mini aangekondigd

nieuws 2 augustus 2010 om 11:11

T-Mobile komt met een nieuw toestel in de Vairy-serie; de T-Mobile Vairy Text Mini is een compact en licht toestel met een volledig qwerty-toetsenbordje om snel mee te kunnen tikken.

De T-Mobile Vairy Text Mini is een feite gewoon een uitvoering van de Alcatel OT-255 onder de T-Mobile vlag. Deze budget-telefoon kan gezien worden als een opvolger van de originele T-Mobile Vairy Text (Alcatel OT-800). Het toestel weegt slechts 76 gram en is beschikbaar in een titatinum-grijze uitvoering. De Vairy Text Mini beschikt over enkele handige extra's. Denk daarbij aan een "smiley"-toets om gemakkelijk en snel je berichten te personaliseren. Verder kan je onder meer rekenen op FM-radio, een voicerecorder en een agenda. Een camera en Bluetooth ontbreekt.

T-Mobile Vairy Text Mini (Alcatel OT-255)
T-Mobile Vairy Text Mini (Alcatel OT-255)

De T-Mobile Vairy Text Mini heeft een standbytijd van 400 uur en is zeer aantrekkelijk geprijsd. Voor een prepaid-pakket met het toestel betaal je slechts 29,95 euro. De Vairy Text Mini is vanaf september verkrijgbaar. Naast de Vairy Text Mini voert T-Mobile momenteel ook de T-Mobile Vairy Touch II.

portablegear.nl