Interessant:

Dell Design Studio: personaliseer je laptop

nieuws 14 juli 2010 om 09:48

Via de Dell Design Studio is het vanaf dit jaar mogelijk om je Dell laptop naar je eigen smaak te personaliseren; Dell stelt 130 verschillende bijzondere en kleurrijke designs beschikbaar.

De Dell Design Studio heeft de vorm van een virtuele kunstgalerie. Alle designs zijn op thema ingedeeld, zodat je op eenvoudige en intu´tieve wijze online kan gaan en de perfecte coverdesign uit kan kiezen. De virtuele galerie is uitgerust met een reeks van functies die je in staat stelt om met een paar muisklikken te kijken hoe een ontwerp er op een laptop uit zal zien. Je kan de weergavehoek aanpassen, op details inzoomen en meer lezen over de levensloop en inspiratie van kunstenaars. Daarnaast is het dankzij koppelingen met FaceBook, MySpace, Twitter en Digg mogelijk om favoriete designs te delen met vrienden.

Via de Dell Design Studio kan je de Dell Inspiron Mini 10, Dell Studio 15 of Studio 17 van een persoonlijk tintje voorzien. De interactieve galerie van Dell Design Studio biedt een keuze uit 130 ontwerpen en kleuren die exclusief bij Dell verkrijgbaar zijn.

Dell Design Studio laptop
Dell Design Studio laptop

"Bij de Europese introductie van onze Studio-laptops, die waren voorzien van verschillende designs van 'urban' kunstenaar Mike Ming, waren onze laptops binnen een week uitverkocht," aldus Ed Boyd, vicepresident Experience Design bij Dell. "Hiermee is bewezen dat onze klanten niet alleen op zoek zijn naar een computer die een krachtige prestatie neerzet, maar tevens naar een manier om hun individuele persoonlijkheid uit te drukken. En dat is precies wat Design Studio te bieden heeft: een volledig gepersonaliseerde technologische ervaring, zowel wat de binnenkant als de buitenkant betreft."

Dell Design Studio


Gerelateerde producten