Interessant:

Samsung Galaxy Apollo bij The Phone House

nieuws 8 juli 2010 om 17:08

Hoewel de Samsung Galaxy Apollo nog niet officieel voor de Nederlandse markt is aangekondigd, is het toestel deze week wel reeds te opgedoken in de productgids van The Phone House.

De Samsung Galaxy Apollo verscheen half juni onaangekondigd op de Britse Samsung-website en werd eind juni internationaal geintroduceerd onder de naam Samsung i5800 Galaxy 3. Gezien de verschijning van de Apollo in het gidsje van The Phone House komt het toestel in Nederland echter ook uit onder de naam Samsung Galaxy Apollo. De losse verkoopprijs van de Apollo bij The Phone House is 284,99 euro. Daarnaast is het toestel gratis verkrijgbaar bij een 2-jarig MTV Pack-abonnement van 27,50 euro per maand.

Samsung Galaxy Apollo bij The Phone House
Samsung Galaxy Apollo bij The Phone House

De Samsung Galaxy Apollo draait op Android 2.1 en is voorzien van de TouchWiz-interface. Met de Social Hub-applicatie zijn al je sociale netwerken eenvoudig bij te houden. Standaard is verder de Layar Reality Browser op het toestel geinstalleerd; hiermee kan je gebruik maken van 'Augmented Reality'. Via de camera van je telefoon kan je hiermee een extra informatielaag op je omgeving projecteren. Waarschijnlijk volgt binnenkort een officiele aankondiging van Samsung Galaxy Apollo voor Nederland.

portablegear.nl