Interessant:

Motorola Milestone XT720 leverbaar in Nederland

nieuws 8 juli 2010 om 10:26

De eerste importmodellen van de Motorola Milestone XT720 zijn in Nederland gearriveerd; de losse verkoopprijs van deze Android-smartphone is 464 euro.

De Groningse webshop Belsimpel.nl biedt als eerste importmodellen van de Motorola Milestone XT720 te koop aan. De XT720 is verkrijgbaar voor een losse verkoopprijs van 464 euro of wordt gratis geleverd bij een 2-jarig abonnement met internet. Omdat het een importmodel betreft, is alles wel in de Engelse taal. De Nederlandse fabrieksgarantie is wel standaard. Belsimpel.nl bood enige tijd geleden als eerste webshop ook importmodellen van de originele Motorola Milestone, de voorganger van de XT720, aan. Dit toestel is nu echter ook officieel in Nederland (en dus in het Nederlands) te koop.

Motorola Milestone XT720
Motorola Milestone XT720

De Motorola Milestone XT720 is een complete Android 2.1-smartphone met een 3,7-touchscreen, WiFi, 3G/HSDPA, een 8 megapixel camera met Xenon-flitser, de mogelijkheid om video in HD (720p) op te nemen en HDMI om je HD-video's gelijk op een HD-scherm te kunnen bekijken. Navigeren is mogelijk met MotoNav, Motorola's navigatie-applicatie. In tegenstelling tot de originele Milestone heeft de XT720 geen uitschuifbaar qwerty-toetsenbordje tot zijn beschikking.

Het is nog niet bekend of de Motorola Milestone XT720 officieel in Nederland uitgebracht gaat worden.

Belsimpel