Interessant:

Feestelijke introductie Samsung Galaxy S in Nederland

nieuws 2 juli 2010 om 10:56

Samsung heeft gisteren op feestelijke wijze de Samsung Galaxy S (i9000) officieel in Nederland geintroduceerd; onder meer Marco Borsato fleurde met zijn aanwezigheid de bijeenkomst op.

De Samsung Galaxy S (i9000) ligt al enige tijd in de Nederlandse winkels, maar aangezien deze Android-smartphone een zeer belangrijk product voor Samsung is kon ook een feestelijke aankondiging niet achterwege blijven.

De Galaxy S draait op Android 2.1 en is uitgerust met een krachtige 1GHz-processor, een superscherp super-AMOLED-display en een 5 megapixel camera met HD-videorecorder. Dankzij Android kan je met Google Maps Navigatie gratis navigatie-instructies krijgen. Met Social Hub brengt de Galaxy S al je social network-services, zoals Facebook en Twitter, op één plek bij elkaar Zo ben je op elk moment van de dag op de hoogte van de online activiteiten van je contacten.

Meest bijzonder is echter dat de Galaxy S het eerste toestel in Nederland met Swype is. Dat is een nieuwe tekstinvoermethode waarmee je berichten kan schrijven door over het toetsenbord te 'vegen'. Hierdoor zou je 1,5x sneller dan op een regulier toetsenbord tekst kunnen invoeren. Marco Borsato toonde op het evenement zijn kunsten in de Swype-technologie.

De Samsung Galaxy S (i9000) is per direct verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 599.

>> Lees ook de uitgebreide Samsung Galaxy S test van PortableGear.

portablegear.nl