Interessant:

Nintendo 3DS kost 169,95 euro bij Bart Smit

nieuws 1 juli 2010 om 09:56

De Nintendo 3DS, die in juni op de E3 in Las Vegas is aangekondigd, is inmiddels in de webshop van Bart Smit verschenen; de handheld heeft een adviesprijs van € 169,95. [update]

Het is bijzonder dat Bart Smit al een "webshopprijs" voor de Nintendo 3DS noemt, aangezien Nintendo zelf nog niets over de prijs van de 3DS bekend heeft gemaakt. Bart Smit verwacht de Nintendo 3DS vanaf 15 maart 2011 te kunnen leveren.

De Nintendo 3DS is de opvolger van de Nintendo DSi en beschikt over een 3D-display dat 3D-beelden kan tonen, zonder dat je daarvoor een speciale brilletje nodig hebt. De nieuwe DS beschikt verder een motionsensor en een gyrosensor om bewegingsgestuurde games te kunnen spelen, 2 VGA-camera's voor het maken van 3D-foto's en een SD-geheugenkaartslot. De eerste game die voor de Nintendo 3DS zal verschijnen is Kid Icarus Uprising.

Update: Bart Smit heeft inmiddels toegegeven dat de prijs van de 3DS volledig uit de duim is gezogen. Zelf spreken ze van "pure speculatie". Het is dus zeer waarschijnlijk dat de 3DS een geheel andere prijs krijgt.

Bart Smit