Interessant:

Packard Bell vernieuwt dot s netbook

nieuws 25 juni 2010 om 11:12

Packard Bell heeft een vernieuwd model van de Packard Bell dot s aangekondigd; het nieuwe model heeft een chique design in het zwart, champagne of roze.

Op de klep van de vernieuwde Packard Bell dot s - die eerder uitlekte als de Packard Bell dot s4 - vind je een subtiel golfpatroon met een chique mengeling van moderne en klassieke elementen; de palmsteun bevat dezelfde aantrekkelijke details. De nieuwe dot s heeft een 360 graden avant-gardeontwerp dat zowel op de klep als de achterzijde zichtbaar is en is de dunste netbook van Packard Bell tot dusverre.

De toepassing Packard Bell Social Networks brengt de meest populaire sociale netwerksites op één plaats bijeen die eenvoudig te openen zijn door op de Packard Bell Social Networks-toets te drukken. Met deze speciale toets wordt een stijlvolle balk aan de rechterzijde van je scherm gestart. Hiermee kan je de realtime-status van je favoriete netwerksites bekijken, waaronder Facebook, YouTube en Flickr. Hiervoor hoef je dus niet een internetbrowser op te starten. Met WiFi en de 1,3 megapixel webcam en microfoon behoort videochatten tot de mogelijkheden.

Packard Bell dot s
Packard Bell dot s

Packard Bell dot s
Packard Bell dot s

De Packard Bell dot s heeft een 6-cels accu en een nieuwe Intel Atom-processor waarmee een 8-urige accuduur mogelijk is. Verder is de mini-laptop voorzien van Windows 7 Starter, een harde schijf van maximaal 250 GB, een multi-in-1-kaartlezer en de volledige versie van Adobe Photoshop Elements 8.

De vernieuwde Packard Bell dot s is vanaf juni 2010 beschikbaar in Europese winkels vanaf een adviesprijs van € 329.

portablegear.nl