Interessant:

Heleen van Royen Pack Samsung E60

nieuws 16 juni 2010 om 19:30

Samsung heeft vanavond in de selexyz-boekwinkel Amsterdam een Heleen van Royen Pack voor de Samsung E60 e-reader aangekondigd.

De Samsung E60 is een 6-inch e-reader die bij de selexyz-boekwinkels verkrijgbaar is. Bijzonder aan de Samsung E60 slider is de 'electromagnetic resonance' stylus pen, waarmee direct aantekeningen bij de teksten kunnen worden gemaakt.

Heleen van Royen was zelf aanwezig bij de presentatie van het Heleen van Royen Pack (met e-books van haar hand) voor de E60. "Deze Samsung e-reader is een uitkomst. Je hoeft nooit meer met boeken te slepen," zei Heleen van Royen tijdens de lancering. "Bovendien heb je direct toegang tot de online e-book store van selexyz. Als je zin hebt in een nieuw boek, kun je dat zo naar je toe halen. Dat is heel handig voor mij. Of ik nu in Portugal of op reis ben, ik kan via draadloos internet alle boeken downloaden die ik wil."

Heleen van Royen met Samsung E60 reader
Heleen van Royen met Samsung E60 reader

Heleen van Royen en Samsung tonen Samsung E60
Heleen van Royen en Samsung tonen Samsung E60

Het Heleen van Royen Pack met de Samsung e-reader E60 is vanaf vandaag verkrijgbaar bij selexyz boekhandels en via de website van selexyz voor € 329.. De e-books De gelukkige huisvrouw en De naaimachine van Heleen van Royen ter waarde van € 20,00 krijg je er gratis bij.

portablegear.nl


Gerelateerde producten