Interessant:

Google Nexus One bij Vodafone in Nederland

nieuws 10 juni 2010 om 12:36

Vodafone brengt de Google Nexus One op de Nederlandse markt; de Nexus One is de eerste Android 2.1-smartphone die onder de Google-merknaam verschijnt.

Dankzij het Android 2.1-besturingsyssteem en een 1Ghz processor is de Google Nexus One een van de snelste Android-smartphones op de markt en een geduchte tegenstander van de nauwverwante HTC Desire. (De Nexus One is eveneens ontworpen door HTC).

Bart Hofker, Director Consumer Business Unit, Vodafone Nederland: "Het is geweldig om de Nexus One van Google exclusief in Nederland aan te kondigen. Ons zeer uitgebreide Android portfolio krijgt met dit toestel een absolute topper in huis. De Google telefoon is zeer compleet uitgerust voor een ultieme internetervaring en ik ben ervan overtuigd dat het betrouwbare en snelle netwerk van Vodafone uitstekende ondersteuning hierbij biedt."

Google Nexus One
Google Nexus One

Vodafone introduceert de Nexus One tijdens de SpringPromo-weken, waardoor het toestel gratis is en met 50% korting op het Bel+SMS+Web 200 abonnement kan worden aangeschaft. (Let op: de korting vervalt na enkele maanden). Het toestel is vanaf vandaag online te bestellen via de webshop van Vodafone. Vanaf morgen is de Nexus One ook beschikbaar in de Vodafone winkels.

portablegear.nl