Interessant:

Ferrari-editie Acer Liquid e

nieuws 3 juni 2010 om 08:20

Acer heeft een Ferrari-editie van de Acer Liquid e geintroduceerd; deze Android 2.1-smartphone is nu helemaal uitgevoerd in Ferrari-stijl.

De Ferrari wallpaper fleurt de homepage op voor een complete Formule 1-ervaring, terwijl Ferrari-beelden en video's altijd binnen handbereik zijn. Via een speciale set beltonen kan de telefoon worden gepersonaliseerd met het geluid van de Ferrari motor.

Speciaal voor deze speciale uitvoering van de Acer Liquid e is een bijpassende headset ontwikkeld, met dezelfde Ferrari stijlkenmerken. Een chique en stijlvol Ferrari tasje van hoogwaardig materiaal beschermt de Acer Liquid E Ferrari special edition tegen schade en stof en maakt het exclusieve beeld compleet.

Acer Liquid E Ferrari special edition
Acer Liquid E Ferrari special edition

"Een Ferrari is veel meer dan alleen snelheid. Het is een uitdrukking van schoonheid, kracht, opwinding, plezier en natuurlijke uitstekendheid", zegt Gianpiero Morbello, Acer Vice President, Marketing and Brand. "Vanaf het originele concept tot het eindproduct, de nieuwe smartphone is ontwikkeld tot in de fijnste details met het idee om alle Ferrari fans een sterker gevoel van verbondenheid te geven."

Met de Acer Ferarri One-200 heeft Acer ook een netbook in Ferrari-stijl in het assortiment.

portablegear.nl