Interessant:

iPad internationaal verkrijgbaar, maar nog niet in Nederland

nieuws 28 mei 2010 om 10:40

"Das iPad is da", schrijft de Duitse Apple-site, op de Franse site lezen we "iPad est arrivť" en de Britten schrijven "iPad is here": de iPad is internationaal verkrijgbaar, maar nog steeds niet in Nederland.

Gelukkig kun je Apple's populaire speeltje nu dus wel wat dichter bij huis ophalen. In Duitsland kost de meest eenvoudige uitvoering van de Apple iPad (16GB en WiFi) € 499. Voor de meest uitgebreide uitvoering (64GB en WiFi + 3G) betaal je € 799. In Duitsland is de iPad tevens verkrijgbaar met een mobiel abonnement van Vodafone, T-Mobile of O2.

Apple iPad
Apple iPad

Naast Duitsland, Frankijk en Groot-BrittanniŽ is de iPad vanaf vandaag ook officieel verkrijgbaar in AustraliŽ, Canada, ItaliŽ, Japan, Spanje en Zwitserland. In Nederland en BelgiŽ ligt de Apple iPad waarschijnlijk pas officieel in juli in de winkels. Wel zijn er al bij veel verschillende winkels geimporteerde modellen te koop; deze hebben echter nog geen besturingssysteem in het Nederlands.

Apple's tablet krijgt de komende tijd steeds meer concurrentie van andere internet tablets, zoals de Dell Streak, de HP Slate en de Toshiba Journ.E.

portablegear.nl