Interessant:

Acer Stream ziet levenslicht

nieuws 28 mei 2010 om 09:40

Acer heeft de Acer Stream aangekondigd; de Stream is een Android 2.1-smartphone met een 3,7-inch AMOLED-display, een 5 megapixel camera en WiFi en HSDPA.

De Acer Stream is Acer's derde Android-telefoon, na de Acer Liquid en de Acer Liquid e. Het slechts 11,2 mm dikke toestel is verder voorzien van een krachtige 1Ghz Qualcomm Snapdragon-processor, 512MB RAM, 2GB opslaggeheugen (uitbreidbaar middels microSD tot 32GB), GPS en Bluetooth. Voor de interface wordt een speciaal gecustomized interface van Acer gebruikt. Met de 5 megapixel camera kan je ook video in HD (720p) opnemen. Dankzij HDMI-out zijn deze video's direct op je HD-televisie te bekijken.

Op de Acer Stream vind je verschillende voorgeinstalleerde applicaties. Met de "Nemo Player" bekijk je al je multimedia en met "Acer UrFooz" maak je je eigen avatar met profiel en bookmarks, integreer je je adresboek met sociale netwerken als Facebook en Twitter en post je nieuwe berichten op je netwerken. Voor muziekliefhebbers is er verder de "Spinlets"-applicatie, een gratis streaming service waarmee je kan luisteren naar muziek van bekende platenmaatschappijen. Meer applicaties kan je natuurlijk altijd downloaden in de Android Market.

Acer Stream
Acer Stream

De prijs van de Acer Stream is nog niet bekendgemaakt. Ook is nog niet duidelijk wanneer het toestel in Nederland verschijnt.

portablegear.nl