Interessant:

Versace Unique: modieuze touch-telefoon

nieuws 24 mei 2010 om 11:00

Modeontwerper Versace heeft, in samenwerking met ModeLabs, een eigen telefoon uitgebracht: de Versace Unique is een stijlvolle en kostbare full-touch telefoon.

Versace liet reeds begin dit jaar weten met een eigen mobieltje op de markt te komen en nu is het dan zover. De Versace Unique is gefabriceerd door ModeLabs Group en maakt gebruikt van technologie van LG. De randen van het touchscreen zijn van goud of roestvrij staal en de achterkant van de Versace Unique is van leer - versierd met een Medusa-hoofd. Het full-touch toestel beschikt verder over 3G, een 5 megapixel camera, een media- en mp3-speler, een e-mail client en Dolby Mobile surround sound-technologie.

Versace Unique
Versace Unique

De prijs van de Versace Unique is nog niet bekend, maar goedkoop zal het toestel in elk geval niet zijn. De Versace Unique wordt vanaf juni verkocht bij de belangrijkste Versace-winkels en bij enkele exclusieve juweliers en horlogezaken. Armani bracht in samenwerking met Samsung eerder mobieltjes op de markt: de meest recente is de Samsung B7620 Giorgio Armani II. Prada doet het met LG met als laatste toestel de LG Prada II.

Korean Newswire