Interessant:

MSI SketchBook en MSI Wind U160DX getoond

nieuws 21 mei 2010 om 09:48

MSI heeft gisteren op een persconferentie voor de (inter)nationale pers de MSI Wind U160DX (een upgrade van de U160) en een concept-model van de MSI SketchBook getoond.

De MSI SketchBook is een laptop met een draaibaar toetsenbord. Aan de onderzijde van het traditionele toetsenbord bevindt zich een tablet waar je met een stylus op kan tekenen en schetsen maken - vandaar de naam "SketchBook". Het getoonde model was een concept-model en dat was duidelijk te merken: de SketchBook was niet veel steviger dan een papieren schetsboek en leek elk moment uitelkaar te kunnen vallen. Het is nog niet bekend of MSI dit concept-model daadwerkelijk op de markt gaat brengen.

MSI SketchBook
MSI SketchBook

MSI SketchBook
MSI SketchBook

MSI SketchBook
MSI SketchBook

Naast de MSI SketchBook toonde MSI ook de MSI Wind U160DX, een upgrade van de huidige MSI Wind U160 netbook. Qua design is de U160DX vrijwel hetzelfde als de originele U160, maar de specificaties zijn verbeterd. Zo is dit model voorzien van een Intel Atom N455-processor, een MSI Turbo Drive Engine, DDR3 RAM-support en MSI's Eco Engine Power Management Systeem - allemaal elementen waardoor je kan rekenen op snellere prestaties. De Wind U160DX zou een 15-urige accuduur hebben.

MSI Wind U160DX
MSI Wind U160DX

Het is nog even afwachten wanneer de MSI Wind U160DX officieel in Nederland wordt aangekondigd en wat de netbook gaat kosten.

portablegear.nl