Interessant:

Packard Bell EasyNote LM geintroduceerd

nieuws 20 mei 2010 om 10:58

Packard Bell heeft de EasyNote LM-serie ingetroduceerd; de EasyNote LM is een 17,3-inch multimedia-laptop waarop je HD-films kan bekijken.

Met de VISION Technologie van AMD, en processoropties zoals de nieuwe AMD Phenom Quad-Core N900 serie, bieden de Packard Bell EasyNote LM notebooks een zeer goede HD-beeldkwaliteit. DVD- of Bluray-films zijn daardoor prima op het Diamond View breedbeeldscherm te bekijken. Via HDMI verbind je de notebook eenvoudig met de televisie in de woonkamer voor een echte bioscoopervaring.

Met de VISION Technologie en de energiegezuinige processortechnologie, halen de Packard Bell EasyNote LM notebooks een langere batterijlevensduur zodat je met één batterijlading naar DVD's van twee uur of tot twee Blu-ray films van 90 minuten kan kijken. De notebooks bieden ook snel draadloos internet zodat je verbonden blijft met de digitale wereld. Met de Packard Bell Social Network-toets op de notebook word je direct verbonden met vrienden op de populaire sociale netwerken Facebook, YouTube en Flickr. Via de ingebouwde webcam en microfoon kan je altijd videochatten.

De Packard Bell EasyNote LM-serie (beschikbaar in het rood, zwart, wit of zilver) met de nieuwste generatie AMD processors, is vanaf 12 mei beschikbaar in Europese winkels vanaf een adviesprijs van € 599.

portablegear.nl