Interessant:

Telefoonrekening verraadt buitenechtelijke affaire

nieuws 19 mei 2010 om 08:35

Een vrouw uit Toronto klaagt haar telecomprovider Rogers aan omdat door een telefoonrekening een buitenechtelijke relatie van de vrouw aan het licht kwam.

De vrouw had een mobiel abonnement bij Rogers en de provider stuurde haar hiervoor onder haar eigen naam de telefoonrekeningen toe. Haar man had echter eveneens een account bij Rogers, maar dan voor de kabel-tv van het huishouden. De rekeningen hiervoor werden op naam van de man naar hetzelfde adres verstuurd.

Op een dag leek het de man een goed idee om telefoon- en internetmogelijkheden toe te voegen aan zijn account. Hij belde hiervoor Rogers en het bedrijf stuurde hem een factuur voor de toegevoegde mogelijkheden. Hierop was echter ook de "prive-telefoonrekening" van zijn vrouw opgenomen, waarna de zaak aan het rollen kwam en de man de buitenechtelijke relatie ontdekte.

De man heeft inmiddels zijn vrouw verlaten en de vrouw klaagt Rogers nu aan voor "schending van de privacy en contractbreuk". De vrouw eist maar liefst 600.000 Canadese dollar (ruim 460.000 euro) van de Canadese telecomprovider. In het verleden is ook wel eens een Amerikaanse senator betrapt op een buitenechtelijke affaire door een sms'je.

TheSpec