Interessant:

Gebruikers HTC Desire erg enthousiast

nieuws 14 mei 2010 om 16:00

Niet alleen de telecompers is lyrisch over de HTC Desire Android-smartphone; uit de ingevulde toestelervaringen op PortableGear blijkt dat ook gebruikers erg enthousiast zijn.

Eerder gaf PortableGear een overzicht van de lyrische ontvangst van de HTC Desire door de telecompers. Maar niet alleen deze professionele gebruikers en testers zijn enthousiast: HTC's nieuwste Android-smartphone kan ook op veel waardering rekenen van reguliere gebruikers. Dat blijkt onder meer uit de vele postieve ervaringen die gebruikers over het toestel invulden op PortableGear.

Vrijwel alle gebruikers prijzen het zeer grote en heldere 3,7-inch AMOLED-display. Daarbij is iedereen erg te spreken over het Android-besturingssysteem en de duidelijke HTC Sense-interface, die altijd als zeer intuitief wordt ervaren. De gebruikers zijn verder erg te spreken over de snelheid van de Desire (met dank aan de 1Ghz processor) en dan vooral over de eenvoudige en snelle mail- en internetmogelijkheden.

Toch komen in de gebruikersrecensies ook enkele minpunten vaker naar voren. Net als het telecomjournaille hebben de gebruikers moeite met de accuduur, die wel aan de zeer korte kant is. Verder zijn er twee minpunten waarover in de vakpers nog niets is gezegd. Ten eerste vinden de gebruikers de handleiding bij het toestel te beperkt gezien de vele mogelijkheden van het toestel. Ten tweede klagen heel wat gebruikers dat de Desire een "slecht geluid" heeft. Helaas vermelden ze hier niet bij of het gaat om de geluidskwaliteit bij het bellen of bij het bekijken van multimedia. Ondanks deze minpunten wordt de Desire toch veelal zeer goed gewaardeerd en krijgt het toestel vaak van de gebruikers een cijfer rond de 9 - meer dan ruim voldoende dus.

De HTC Desire ligt momenteel in de Nederlandse winkels een heeft een adviesprijs rond de 450 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws