Interessant:

Preregistratie Samsung Wave begonnen

nieuws 13 mei 2010 om 15:11

Je kan je vanaf nu voorinschrijven voor de Samsung Wave (S8500); als je je registreert voor 31 mei krijg je bij het toestel een 16GB microSD-geheugenkaart cadeau.

De Samsung Wave (S8500) is de eerste mobiele telefoon van Samsung met het nieuwe Bada-besturingssysteem. Met dit platform kan je gratis en betaalde applicaties uit de applicatiewinkel Samsung Apps downloaden zoals games, navigatietools, sociale netwerken, e-books, gezondheids- en lifestyle-applicaties.

Bijzonder aan de Samsung Wave is verder het zeer heldere 3,5-inch super-AMOLED touch-display (met de TouchWiz 3.0-interface) en de mogelijkheid om video in HD-kwaliteit op te nemen. Het toestel ondersteunt WiFi en 3G/HSDPA voor snel mobiel internet onderweg en heeft standaard 2GB intern geheugen (uitbreidbaar met een microSD-geheugenkaart). Verder beschikt de Wave over de Samsung Hub-applicatie waarmee naadloos alle e-mail-, instant messaging- en social network-services bij elkaar worden gebracht.

Als je je voor 31 mei 2010 via de Samsung Mobile actiesite voor de Wave registreert, krijg je bij het toestel een 16GB geheugenkaart cadeau.

Samsung Mobile


Gerelateerde producten