Interessant:

Nieuwe tarieven Vodafone mobiel internet

nieuws 3 mei 2010 om 10:21

Vodafone past zijn tarieven voor 'Mobiel Internet op de laptop' aan; de grootste verandering is een vergroting van de databundels voor een scherpere prijs.

Als je regelmatig gebruik maakt van 'Internet op je laptop' zijn er verschillende abonnementen. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik (licht, gemiddeld, vaak) lanceert Vodafone drie abonnementen met een vast maandbedrag: Mobiel Breedband Start, Basis en Extra. Voor zakelijke klanten wordt er een Pro-variant aan toegevoegd die garandeert dat er altijd doorgewerkt kan worden tegen dezelfde snelheid: Mobiel Breedband Start Pro, Basis Pro en Extra Pro. Als je slechts incidenteel gebruik maakt van 'Internet op je laptop' introduceert Vodafone drie nieuwe Prepaid bundels. Naast de bestaande dagbundel, zijn nu ook een week-, maand- en kwartaal bundel beschikbaar.

Mobiel Breedband Start biedt een 500 MB databundel en kost € 20 per maand. Voor Mobiel Breedband Basis betaal je € 30 per maand en krijg je een databundel van 2 GB. Mobiel Breedband Extra biedt een onbeperkte databundel (volgens Fair Use Policy) voor een prijs van € 50 per maand. De zakelijke tarieven zijn afhankelijk van of je een nationaal of internationaal abonnement afsluit.

Als je slechts af en toe gebruik maakt van internet op je laptop heeft Vodafone dus vier nieuwe Prepaid-bundels: de Dagbundel (35 MB voor € 2,50), de Weekbundel (150 MB voor € 10), de Maandbundel (350 MB voor € 20) en de Kwartaalbundel (1 GB voor € 50). Het standaardtarief is € 0,33 per MB.

Jens Schulte-Bockum, CEO Vodafone Nederland: "Wij zien in de markt de adoptie van 'mobiel internet op de laptop' stijgen en ook het datagebruik per klant neemt toe. Met onze nieuwe tarievenstructuur bieden we klanten meer waar voor hun geld, door onder andere databundels uit te breiden."

moblel-internet-vergelijk.nl