Interessant:

Packard Bell EasyNote TM-serie ziet daglicht

nieuws 29 april 2010 om 10:00

Packard Bell heeft de EasyNote TM-serie geintroduceerd; de EasyNote TM is een 15,6-inch multimedialaptop die geschikt is voor dageljks gebruik.

Om te voldoen aan alle computerbehoeften, bieden de Packard Bell EasyNote TM notebooks de laatste nieuwe 2010 Intel Core processorfamilie - van Intel Core i3 tot Intel Core i7 processors - en tot 8 GB RAM geheugen. Alle Packard Bell EasyNote TM notebooks beschikken over een full HD video-uitgang om aan te sluiten op HD-televisies, een optioneel Blu-ray disc station en worden geleverd met de krachtige grafische kaart van ATI of NVIDIA voor een optimale entertainmentervaring. De notebooks zijn uitgerust met een multi-kaartlezer, een grote opslagcapaciteit - tot 640 GB - en de volledige versie van Adobe Photoshop Elements 8.

Tevens zijn de Packard Bell EasyNote TM-notebooks uitgerust met de de nieuwe Packard Bell Social Networks toepassing. Hiermee verschijnt met een druk op de Packard Bell Social Networks-toets op de notebook een gebruiksvriendelijke sidebar aan de rechterkant van het scherm. Via deze sidebar heb je direct toegang tot Facebook, YouTube en Flickr.

De nieuwe laptops zijn beschikbaar in vier kleuren op het deksel en de palmsteun: zijdezilver en nachtzwart, sterwit of kasjmierrood. De Packard Bell EasyNote TM serie ligt vanaf heden in de Europese winkels en heeft een adviesprijs vanaf € 599.

portablegear.nl


Gerelateerde producten