Interessant:

Garmin-Asus nuvifone A10 bij KPN

nieuws 28 april 2010 om 09:34

KPN brengt de Garmin-Asus nuvifone A10 deze zomer naar Nederland; Garmin-Asus' Android-smartphone komt beschikbaar bij KPN en bij de KPN-dochters Hi en Telfort.

Bijzonder aan de Garmin-Asus nuvifone A10 - die enigszins vergelijkbaar is met de eerder geintroduceerde Garmin-Asus nuvifone A50 - is dat deze Android-telefoon met aanraakscherm geoptimaliseerd is voor navigatie, zowel te voet als op de weg. Als je geintereseerd bent, kan je vanaf mei vooraf intekenen op het toestel, dat in juli geleverd zal worden. Het toestel blijft tot het najaar exclusief verkrijgbaar via de mobiele merken van KPN. De prijs is nog niet bekend gemaakt.

De Android-smartphone biedt met één druk op het 'multi-touch' aanraakscherm uiteraard toegang tot alle bekende mobiele Google-diensten en de Android-market. De A10 heeft verder WiFi, Bluetooth, en een 5 megapixel camera en is ook compatibel met Microsoft Exchange.

Garmin-Asus nuvifone A10
Garmin-Asus nuvifone A10

Het toestel is al 'out of the box’ voorzien van gedetailleerde kaarten van West-Europa en alle accessoires om te kunnen navigeren in de auto. Verder ondersteunt de A10 optionele cityXplorer kaarten. Groot voordeel hiervan is dat je tijdens een stedentripje niet alleen looproutes kunt uitstippelen maar direct ook de mogelijkheden voor het openbaar vervoer kunt laten meenemen.

portablegear.nl