Interessant:

LG GW620: goed toestel voor de prijs

nieuws 27 april 2010 om 15:30

LG voert momenteel groots campagne voor de GW620; de critici vinden dit Android-toestel niet fantastisch maar wel voldoende gezien de budgetvriendelijke prijs.

De LG GW620 is de eerste Android-telefoon van LG. Cnet vind het een "uitstekende messaging-telefoon voor alle SMS-, e-mail- en Twitterverslaafden, maar voor alle anderen zijn er betere alternatieven". Zij vinden weinig aan het toestel opmerkelijk en vinden dat de prestaties niet van hetzelfde niveau als de concurrentie zijn. T3.com vindt de GW620 "een uitstekende compacte en goedkope Android-telefoon", hoewel ze wel teleurgesteld zijn over het resisitieve touchscreen en de oudere versie van Android die erop is geinstallerd.

Net als Cnet meldt Mobilechoiceuk.com dat de GW620 niet bijzonder snel is, maar dat het voor zijn prijs wel een prima entry-level smartphone is. De tijd tussen ingave en reageren kan echter sneller, aldus deze recensent. Het Engelse Pocket-lint komt tot dezelfde conclusie: ondanks het resisitieve touchscreen en de soms enigszins laggy bediening, is de GW620 "een overtuigende budget Android-telefoon". Ook TrustedReviews noemt de GW620 "een bijna perfecte Android-telefoon", hoewel ook hier het toestel teleurstelt door het "zachte resisitieve touchscreen en de enigszins moeizame prestaties". Het Duitse Chip ten slotte merkt eveneens op dat de GW620 "teleurstelt door de verouderde software en het overgevoelige touchscreen", maar het toestel heeft volgens de Duitsers wel "een goede prijs".

Al met al hebben vrijwel alle recensenten dezelfde kritiek op de LG GW620: het resistieve touchscreen biedt bepaald geen vlekkeloze bediening, de versie van Android op het toestel is inmiddels verouderd en de prestaties zijn aan de trage kant. Ondanks alle kritiek zijn de critici in hun oordeel over LG's eerste Android-telefoon redelijk positief. Het algemene oordeel is dat de GW620 voor zijn budgetvriendelijke prijs voldoende mogelijkheden biedt en dat je er - gezien de prijs - niet meer van moet verwachten. Het toestel haalt dus een voldoende, maar kan zich niet meten met de "echte" (en veel duurdere) high-end Android-smartphones.

portablegear.nl


Gerelateerde producten